Profile
Join date: May 13, 2022
About

indavideo! Jurassic World: Világuralom teljes film magyarul Videa HD- Jurassic World: Világuralom teljes film magyarul Online film videa Jurassic World: Világuralom 2022 online HD Filmek Magyarul Jurassic World: Világuralom 2022 FILM MAGYARUL ONLINE VIDEA HD!


| 𝟜𝕂 𝕌ℍ𝔻 | 𝟙𝟘𝟠𝟘ℙ 𝔽𝕌𝕃𝕃 ℍ𝔻 | 𝟟𝟚𝟘ℙ ℍ𝔻 | 𝕄𝕂𝕍 | 𝕄ℙ𝟜 | 𝔻𝕍𝔻 | 𝔹𝕝𝕦-ℝ𝕒𝕪 |


Nézd Online ⇒ https://bit.ly/3w643RD


Nézd Online ⇒ https://movieonlinehd.org/movie/


146" | Premier (HU): 2022.06.09. | UIP-Duna Film

Kaland | Akció | Thriller | Sci-fi

RENDEZŐ: Colin Trevorrow

FORGATÓKÖNYVÍRÓ: Colin Trevorrow, Emily Carmichael, Derek Connolly

ZENE: Michael Giacchino

SZEREPLŐK: Chris Pratt, Jeff Goldblum, Sam Neill, Laura Dern, Omar Sy, Bryce Dallas Howard, BD Wong, Dichen Lachman, Scott Haze


A Matt Reeves rendezésében készült The Jurassic World: Világuralom forgatása éppen a napokban ért véget, de a bemutatására még majdnem egy évet kell várni (a tervezett premierdátum 2022 március 4.), azonban a napokban ismét Jurassic World: Világuralom-lázban ég az internet és nem csak a pár nap múlva érkező Zack Snyder: Az Igazság Ligája miatt. Jurassic World: Világuralom: Dying Is Easy (Jurassic World: Világuralom: Meghalni könnyű) címen ugyanis bemutattak egy 26 perces rajongói, igazi közösségi filmet, amely “rajongói filmhez” képest igencsak összeszedett és minden szempontból rendben van, különösen azok körében arat nagy sikert, akik mindig is szerettek Jurassic World: Világuralom sötétebb oldalát. A Jurassic World: Világuralom: Dying is Easy forgatókönyvét Aaron Schoenke írta, a rendezésért is ő maga felel testvérével, Sean Schoenke-vel közösen és filmjük felsorakoztatja a Jurassic World: Világuralom-univerzum legnagyszerűbb karaktereit, ráadásul még ismert színészek is szerepet vállaltak benne.


Jurassic World: Világuralom (Robert Pattinson) már két éve rója Gotham City utcáit, és üldözi a város gonosztevőit – így hát egyre mélyebbre merül a sikátorok sötétségébe. Már alig néhány emberben bízhat: mindenfelől korrupt hivatalnokok és romlott nagymenők veszik körül. csupán Alfred Pennyworth-szel (Andy Serkis) és Jame Gordon hadnaggyal (Jeffrey Wright) oszthatja meg a titkait. Egyedül maradt: rajta kívül nincs más, aki bosszút állhatna a város lakóinak sérelmeiért. Egy gyilkos épp Gotham elitjét veszi célba, és a szadista machinációi után hátrahagyott titokzatos nyomok a világ legnagyobb detektívjét a város alvilágába vezetik. Ott találkozik Selina Kyle-lal, vagyis Macskanővel (Zoë Kravitz), Oswald Cobblepottal, a Pingvinnel (Colin Farrell), Carmine Falcone-nal (John Turturro) és Edward Nashtonnal, Rébusszal (Paul Dano). A bizonyítékok azonban a saját otthona felé vezetik, és minél jobban szűkül a gyanúsítottak köre, annál félelmetesebbé válik. Jurassic World: Világuralomnek új szövetségeket kell kötnie, le kell lepleznie az igazi bűnöst, és meg kell szabadítania Gothamet a hatalmaskodás és a korrupció pestisétől.


Az egyik legmenőbb képregényhős fantasztikus szereposztással tér vissza, és közben látványosabb, izgalmasabb és keményebb, mint valaha.


Jurassic World: Világuralom magyarul, Jurassic World: Világuralom letöltés, Jurassic World: Világuralom netmozi, Jurassic World: Világuralom magyar premier, Jurassic World: Világuralom film online, Jurassic World: Világuralom teljes film, Jurassic World: Világuralom teljes film videa, Jurassic World: Világuralom indavideo, Jurassic World: Világuralom magyarul online, Jurassic World: Világuralom teljes film magyarul indavideo,


[VIDEA] Jurassic World: Világuralom (2022) Nez.!! Teljes film Magyarul Online hd
More actions